top of page
logo boerderijwinkel.png
paprikaskopie.png
background vers2.png

De Landbouw van Rorik is in handen van Kasper a.k.a. De Groente Amsterdammer. Op Rorik bouwt hij de polder van de toekomst, een polder om jaarrond uit te eten. Bij Rorik vind je niet de uitgestrekte uitzichten van de monocultuur. De akkers van Kasper maken gebruik van de kracht van de natuur en de cirkels van de seizoenen en het leven. Dus zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Het landgoed is een eigen biotoop, waarin alle dieren, insecten en micro-organismen bijdragen aan de gevarieerde opbrengsten van groente, kruiden en fruit.

kip%20textuur_edited.png
background vers.png
kasper-oogstkopie2.png
Neem een abonnement op vers

We verbouwen 70 verschillende gewassen. Elke week rollen de verse groenten fruit weer het land af. En jij kunt aandeelhouder zijn in deze oogsten. Elke week ontvang je de beste groente en fruit van het seizoen. Je kunt ze direct van het land komen ophalen of laten bezorgen bij een Pick-Up punt bij jou in de buurt. Je betaalt vooraf. In één of twee termijnen.

 

De voorinschrijving voor 2023 is nu open! We leveren al aan ruim 200 families. Wil jij met je familie ook eten van de Hollandse toekomst polder?

SNIPPET2.png
Ophaalpunten 

De producten van de Landbouw van Rorik kan je uiteraard zelf op Rorik komen halen. Dat vinden we sowieso super gezellig en dan kan je meteen zien waar je eten vandaan komt en van het uitzicht genieten op het terras van de Keuken van Rorik. Woon je niet in de buurt of heb je geen tijd om naar ons toe te komen? Dan komen wij naar jou, en bezorgen we je pakket bij een Pick-Up punt bij jou in de buurt.

Screenshot 2020-06-17 at 18.01.43.png
SNIPPET11.png

Handen uit de mouwen

 

Biologisch boeren is veel handwerk, want we gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddelen. We schoffelen ons een ongeluk en kruien ons de blaren op de handen. Met als resultaat een land vol leven en de lekkerste en meest bijzondere producten.

Kom je ook een dagje helpen? Niets is fijner dan een dag buiten hard aan het werk zijn, en dan daarna écht moe zijn, fysiek moe. Niet laptop-gaar-moe, maar écht tevreden en helder moe. Wil je weten hoe dat voelt? 

verpakket
Vrijwilliger
bottom of page