top of page
C71A1823.jpg
logo's handgeschreven-03.png
DRUIVEN.png
wijntuin blo.png

Voor een idyllische uitkijk over de druivenranken hoef je niet langer af te reizen naar het zuiden van Europa. Hier, in de Noord-Hollandse polder, hebben Rubie en Eise een heuse wijngaard uit de klei gestampt. Wijntuin Ronja is een biologische wijntuin die gezamenlijk door haar wijnboeren wordt gerund. Bij wijntuin Ronja kan ook jij wijnboer worden. 

Voor vragen kan je terecht bij Rubie en Eise.

wijnfles textuur.png
background wijntuin.png
Word wijnboer

Of wijn maken romantisch is? Nou en of dat romantisch is! Wandelen langs je eigen wijnranken. Door de klei banjeren in je regenlaarzen of in het zonnetje de jonge druiven verzorgen. Op een trekkertje de kratten met net geplukte druiven ophalen. En dan het eerste slokje van je zelfgemaakte wijn proeven. Dat is het leven van een wijnboer bij Wijntuin Ronja.

193837019_769495577089209_5906530070727250115_nfull.jpg
SNIPPET6.png
Huur de Wijntuin

Dionysus, de God van de wijn, wist het ook al. Wijn en kunst en feestelijk samenzijn, horen bij elkaar, zoals Pluk bij de Petteflat hoort. Op de wijntuin hebben we verschillende locaties te midden van de druivenranken en bloemenzee die zich perfect lenen voor dergelijke feestelijkheden; een diner, een bruiloft, een evenement, of muziekoptreden. Je bent van harte welkom bij Wijntuin Ronja.

bottom of page