top of page
SNIPPET2.png
Te doen bij Rorik

Landgoed Rorik is uit de Noord-Hollandse poldergrond gestampt door een groep avontuurlijke en ondernemende natuurliefhebbers. Een leeg stuk grond hebben zij omgetoverd tot een plek waar alles mogelijk is. Speur door onze agenda en ontdek welke toffe evenementen, workshops en plukdagen er op stapel staan. En schuif gezellig aan!

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Altijd te doen

 • Boogschieten
  Boogschieten
  Op aanvraag
  Een workshop boogschieten! Hoe leuk is dat! Leer boogschieten van onze Rorik-instructeur. Voor zowel kinderen als de kinderen boven de 25 jaar.
 • De Speurtocht Van Rorik
  De Speurtocht Van Rorik
  Ga op zelf op onderzoek in ons "geheime" bos. Aan de hand van een uitgestippelde route ga je op pad en op zoek naar Rorik's geheimen.
 • De Tour Van Rorik
  De Tour Van Rorik
  Tijdens de Tour van Rorik krijg je het Verhaal van Rorik te horen, je leert over het Oer-IJ, de historie, over duurzaamheid en circulaire economie, over stadsvernieuwing en architectuur, over gemeenschappelijk experimenteren en bottom-up ontwikkelen.
newblock-kitchen.png
Te doen in de omgeving

 

Landgoed Rorik is centraal gelegen bij Beverwijk tussen het strand van Wijk aan Zee, Amsterdam, de Zaanse Schans, Alkmaar en Haarlem. De wereldberoemde Beverwijkse Bazaar ligt op een steenworp afstand. En in Beverwijk bruist het leven ook, met vele leuke eetgelegenheden, van cultureel eetcafé tot culinair op chique.

bottom of page