top of page
background filled rorik camping.png

Het Gele Huisje

SNIPPET11.png

€85- 115

Prijs per nacht

In het gele huisje heb je uitzicht tot aan de horizon en zie je elke zonsop en -ondergang de lucht kleuren.

Binnen is het er knus. De kinderen slapen in een stapelbed van 90x200cm, en de ouders klappen hun tweepersoonsbed uit in de woonkamer. In het keukentje ben je van alle gemakken voorzien; koelkast, bestek, servies, 2-pits elektrische kookplaat, potten en pannen. En dit kleine gele paleisje beschikt over een eigen douche en toilet om je op te frissen na een dag op avontuur in de polder. Kortom, alles wat je nodig hebt, en voor je bewegingsvrijheid stap je naar buiten het landgoed op.


Dit huisje is voor 98% gebouwd van restmaterialen. De basis is een oud strandhuis dat met pensioen ging. Van de vloer tot de lampen, alles is bezig met zijn tweede leven. Alleen nog tweedehands schroeven en dan kunnen we 100% gerecycled bouwen.


 

Alle huisjes zijn exclusief beddengoed, neem dus je favorieten laken mee van huis!

Let op: Landgoed Rorik is nog volop in ontwikkeling. Het is er al mooi maar er wordt nog gebouwd om het nog mooier te maken! In een prachtige kas wordt er een fantastisch restaurant gebouwd. Onze groepsaccommodatie krijgt al vorm en is vanaf juli al te boeken! Je krijgt dus een kijkje in de keuken van ons opbouwend landgoed, inclusief wat rommeligheid en wat timmermannen.


Fotografie @femkevandenheuvelfotografie

Voorzieningen

  • Douche

  • Keuken

  • Spelletjes en boeken

  • Veranda

  • 2 plekken in een stapelbed

  • 1 tweepersoonsbed

SNIPPET2.png

​Bekijk de beschikbaarheid op onze Airbnb advertentie. Is het huisje beschikbaar? Stuur ons dan een mail om te reserveren, dit scheelt al snel 50 euro boekingskosten.

Inchecken vanaf 15:00
Uitchecken om 10:00

Inchecken vanaf 15:00
Uitchecken om 10:00

bottom of page