top of page
background filled rorik camping.png

Het Blauwe Huisje

SNIPPET11.png

€95- 135

Prijs per nacht

Vaak is simpel gewoon heel lekker, zo ook dit simpele huisje!

Voor de kids is er een stapelbed van 80x190cm en de ouders kunnen zich in alle rust terugtrekken in hun eigen slaapkamer met tweepersoonsbed van 160x200cm. Jullie kunnen je na een dag buitenspelen opfrissen in je eigen badkamer, en daarna een feestmaal bereiden in jullie keukentje, dat klein maar fijn is en van alle gemakken voorzien; koelkast, bestek, servies, 4-pits gasfornuis, potten en pannen.


Op de veranda kun je lekker in het zonnetje zitten en genieten van het Hollandse polderlandschap of gezelschapsspelletjes spelen om de niet aanwezige TV en wifi goed te maken. Binnen in het rustieke huisje ontspan je een brede bank waar 2 kinderen samen met 2 volwassenen lekker op kunnen neerploffen na een dag buiten in de natuur. En voor de koudere dagen is er een houtkacheltje om ook binnen fikkie te kunnen steken. Kijk ook uit naar een bezoek van "Wouter" de Rorik torenvalk. Jullie bevinden zich in zijn territorium. Hij komt zeker nog even langs vliegen.


 

Alle huisjes zijn exclusief beddengoed, neem dus je favorieten laken mee van huis!

Let op: Landgoed Rorik is nog volop in ontwikkeling. Het is er al mooi maar er wordt nog gebouwd om het nog mooier te maken! In een prachtige kas wordt er een fantastisch restaurant gebouwd. Onze groepsaccommodatie krijgt al vorm en is vanaf juli al te boeken! Je krijgt dus een kijkje in de keuken van ons opbouwend landgoed, inclusief wat rommeligheid en wat timmermannen.


Fotografie @femkevandenheuvelfotografie

Voorzieningen

  • Douche

  • Keuken

  • Spelletjes en boeken

  • Veranda

  • 2 plekken in een stapelbed

  • 1 tweepersoonsbed

  • Comfortabele bank

  • Kacheltje

SNIPPET2.png

​Bekijk de beschikbaarheid op onze Airbnb advertentie. Is het huisje beschikbaar? Stuur ons dan een mail om te reserveren, dit scheelt al snel 50 euro boekingskosten.

Inchecken vanaf 15:00
Uitchecken om 10:00

Inchecken vanaf 15:00
Uitchecken om 10:00

bottom of page